Bij Nutswerk B.V. vinden we het ontzettend belangrijk dat er veilig gewerkt wordt. Voor onze medewerkers, voor de (weg)gebruikers en voor de omgeving.

 

Persoonlijke veiligheid

Onze medewerkers hebben allemaal de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, krijgen regelmatig voorlichting over veiligheid en zijn in het bezit van een VCA-diploma, BHV certificaat, vakspecifieke aanwijzing volgens de BEI en VIAG, hygiënisch werken met drinkwater, veilig werken met AC leidingen en veilig werken langs de weg.

 

VCA**

Nutswerk B.V. is gecertificeerd volgens de Veiligheid, Gezondheid en Milieu-checklist voor Aannemers (VCA**), wat betekend dat we werken volgens de algemeen geldende veiligheidsprocedures en dat onze medewerkers over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

 

ISO9001 & CKB

Ons kwaliteitssysteem voldoet ook aan de normen van de ISO9001 en aan de Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CKB) voor de volgende processen:

  • Het aanleggen, monteren en verwijderen van laag- en middenspanning
  • Het aanleggen en verwijderen van glasvezel
  • Het leggen van gas- en waterbuizen
  • Het maken van persingen
  • Het maken van kleine en grote gestuurde boringen (tot 80 ton)

 

BRL 7004

Tevens zijn wij BRL SIKB 7000 protocol 7004 gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij veilig projecten in vervuilde grond uitvoeren waarbij wij de vervuilde grond tijdelijk uitplaatsen.