Nutswerk B.V. is in het jaar 2000 gestart als aannemer in de kabels en leidingen. In het begin bestond het bedrijf uit 10 werknemers. Deze mannen zijn ruim 20 jaar later nog steeds bij ons in dienst. Over de jaren heen hebben ze versterking gekregen en werken er nu bij ons zo’n 40 mensen.

 

Ons veelzijdige team bestaat uit grondwerkers, kraanmachinisten, elektromonteurs, gas- en waterfitters, boorploeg, chauffeurs, uitvoerders, werkvoorbereiders en administratieve medewerksters.

Door de kennis en vaardigheden die worden beheerst door onze medewerkers is Nutswerk B.V. een gewaardeerde aannemer is op het gebied van kabels en leidingen in de provincie Zeeland.

 

Nutswerk B.V. is een vooruitstrevend bedrijf en we hebben ons toegelegd op de nieuwste technieken voor de aanleg en montage van kabels en leidingen. Zo kunnen we naast onze graafwerkzaamheden ook persingen en horizontaal gestuurde boringen maken en maken we gebruik van moderne zuigtechnieken.

 

Doordat de lijnen binnen Nutswerk B.V. heel kort zijn, zijn we snel inzetbaar. Deze kracht heeft ervoor gezorgd dat we werkzaamheden mogen uitvoeren voor DNWG, gemeenten en vele andere klanten.

 

Nutswerk B.V. voert projecten uit in een groot deel van de provincie Zeeland en in het westen van Noord-Brabant. De meeste van onze werkzaamheden vinden plaats in Zuid- en Noord- Beveland.