Zoals de naam van ons bedrijf al doet vermoeden, legt Nutswerk B.V. nutsvoorzieningen aan. Wij zijn een specialist in alles wat met kabels en leidingen te maken heeft. Zo zorgen we voor de aanleg en montage van waterleidingen, gasleidingen, elektriciteitskabels, telefoonkabels en televisiekabels (cai).

 

Voor de aanleg gebruiken we de volgende technieken: graafwerk, zuigtechnieken, persingen en gestuurde boringen. Voor de montage hebben we een aantal monteurs en fitters in dienst.

De monteurs zijn opgeleid om alle werkzaamheden in het elektriciteitsnet uit te kunnen voeren. We werken met laag- en middenspanningskabels. De monteurs maken huisaansluitingen, monteren kabels in kasten, plaatsen elektrameters, verbinden kabels en maken eindmoffen.

Fitters verzorgen de montage van gas en water. Ze maken ook huisaansluitingen en plaatsen gas- en watermeters.

 

Ook kunnen wij alle soorten HDPE verbindingen maken doormiddel van elektrolassen of stuiklassen. Onze lassers zijn KIWA en NTA gecertificeerd en maken ijzersterke verbindingen voor bijvoorbeeld grote waterleidingen, hoge druk gasleidingen en mantelbuizen voor gestuurde boringen.

 

Nutswerk B.V. sluit niet alleen nieuwe huizen, flats en bedrijven(terreinen) aan, maar saneert ook bestaande aansluitingen, legt alle soorten distributie kabels en leidingen aan en komt in actie om storingen te verhelpen.

Hoewel het tijdens de werkzaamheden onmogelijk is om de omgeving niet te hinderen, doen onze medewerkers hun uiterste best om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Wanneer het nodig is worden er maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat bedrijfspanden en woningen bereikbaar blijven. Soms plaatsen we een nooddrinkwater voorziening of zal er een omleidingen worden ingesteld.